Logi sisse
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 2 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 2 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(136) oli siin foorumil Reede Okt 25, 2024 3:22 am
Latest topics
Social bookmarking
Let's talk
+17
Jessica C. Lush
Jenna Parker
Serena Ariel Parker
James Daniel Smith
Niall Horan
Alexandra Collins
Nate Parker
Megan Bailey
Drake Maple
Leilany Drawn
Aqua Parker
Michael Glitch Army
Joel Faviere
Hazel Parker
Alexa Sky
Lucy Winhaim
Austin Carlile
21 posters
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 36
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 36 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36
Re: Let's talk
Ma tahaks juba muusika tundi anda xD
Joel Faviere- Muusikaõpetaja, psühholoog
- Postituste arv : 118
Kannata kägin.
Leilany Drawn- Eriõpilane, 9. klass
- Postituste arv : 111
Tirts küsis täpselt seda sama, kui ma talle nii ütlesin Üldiselt selle käginaga on selline lugu, et mu isa ütleb mulle koguaeg, et "Kannata kägin" kui ma jälle kannatamatu olen vms. Ja nagu isa nõnda poeg, võimidagi sellist oli vist. Igatahes vanemate repliigid jäävad külge noh
Mul on neid mitu nt, sõbranna ütleb, et ''ära tee!'' ja ma ütlen ''Härra tee ja proua kohvi.'' ja siis on veel ''Mida?'' ja ma ütlen: ''Sitarida, sinu taga.''
Niall Horan- Eriõpilane, 4. klass
- Postituste arv : 29
Issand kui hea
Mul on tavaliselt, kui keegi jalgu jääb "Haise ära." Ja kui keegi ütleb, et millegil on vahe vahel, siis tuleb see pikk vahede lause sellest, kuidas vahetevahel ka vahedel vahed vahel on.
Meil on klassis mingi teema kägisemisega ka. Janno tõi selle. Kui keegi midagi öelda on siis on kohe "Ära kägise." Janno kusjuures väitis ükskord, et ta on mu vanaema. Vms. Tüüp ei jõua ennast vist ära kirudagi, sest ma kutsungi teda nüüd vanaemaks Ja siis meil on koolis mingid kapid ja kui kellegil kapi uks lahti on vms. Siis Janno ronib sisse ja tõmbab ukse kinni, nii, et seda lahti enam ei saa. Siis ta on parasjagu torumees ja peeretab kellegi riideid täis.
Oih.. Ma läksin hoogu..
Mul on tavaliselt, kui keegi jalgu jääb "Haise ära." Ja kui keegi ütleb, et millegil on vahe vahel, siis tuleb see pikk vahede lause sellest, kuidas vahetevahel ka vahedel vahed vahel on.
Meil on klassis mingi teema kägisemisega ka. Janno tõi selle. Kui keegi midagi öelda on siis on kohe "Ära kägise." Janno kusjuures väitis ükskord, et ta on mu vanaema. Vms. Tüüp ei jõua ennast vist ära kirudagi, sest ma kutsungi teda nüüd vanaemaks Ja siis meil on koolis mingid kapid ja kui kellegil kapi uks lahti on vms. Siis Janno ronib sisse ja tõmbab ukse kinni, nii, et seda lahti enam ei saa. Siis ta on parasjagu torumees ja peeretab kellegi riideid täis.
Oih.. Ma läksin hoogu..
Lolh xD Meil on ka klassis Janno, aga ta on nii tüütu ja topib enda nina igale poole ja meil on ka kapid
Normalna Tore, siis ei ole meie kool ainus haige koht kus kapid on.. Eelmises koolis oli riiete hoid ja see oli palju parem, kuna sa said siis kindlalt riided käte mitte ei pidanud mingit klaas kapi mutit üles otsima, et see kapi lahti teeks, kuna meie poistel on kuradi halb komme neid sisse lüüa. Ma ise olen ainult ühe kapi sisse löönud, tase, eks. See oli Janno kapp ja see oli selle pärast, et ta ennem minu kapi sisse lõi. Kusjuures mu kapil tuli päras seda uks eest ära ju
Wuuut? Meil on küll kappide ees tabalukud.
Meil on ka mingid lukud, aga kappide sisse löömisest see ei päästa. Mõni rohkem mõlki taotud kapp on selline mille võib alt põlvega sisse suruda ilma, et jalgadega vehkima peaks hakkama.
´Kõigil on kapp su koolis?
Peaaegu kõigil vist. Väiksed hoiavad minu arust riideid klassis aga üldiselt peaks olema küll.
Oo. Meil kõigil ei ole, sest meil mingi 100 kappi ainult.
Mh.. Meil on koolis mingi natuke alla kahetuhande õpilase vist, ja ma oletan, et meil on siis vähemalt 1500 kappi vist..
O_O Meil on mingi 300 xD
Oh joh. Ma vihkan seda kooli, et see nii suur on. Ja veel rohkem, kuna mul on kahtlane tunne, et iga jumala õpilane teab mu nime, sest ükskõik kuhu ma ka ei läheks keegi karjub mulle ikka kas hobune, horse, metsjeesus või siis mingi kahtlase peenikese häälega Liisa, järgi.. -.-
Küsi nende käest, mina ei tea. Hobune peaks nagu selle pärast olema, et mu emal on kaks hobust, eks. Metsjeesus tuleb sellest, et mul on pikkad ja kohevad juuksed ja Liisaga on see teema, et õpsid on narrimisele nagu peale ka sattunud vms. Ja siis on neid ette võetud sellise jutuka, et "Selle neiu nimi on Liisa" ja ma ei saa aru, mida õpsid sellise teksiga saavutada tahavad? Järgi need lollakad ju ei jäta.
No mu koolis on ka mingid kapid aga need vaid õpikute ja mu träna jaiks. Aga jahm neidgi on alla 100 ja ma ei mäletagi palju neid õpilasi mu koolis oli.
Oi kuidas ma vihkan seda kui see AVG'e teeb oma update. See teeb mu arvuti mega aeglaseks. Hetkel kasutan oma mobla.
Kes on Jake?
Tahaks ta avatar'i näha
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 36 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 36